• Slider
  • Slider
  • Slider

Odalarımız


Room Images
Suite

gece

Otel Gümüşlük'ün özel Suite Odası, konfor ve lüksü bir arada sunar. Bu geniş 50 m² odamızda, etkileyici bir havuz manzarası eşliğinde huzurlu ve rahat bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Modern ve zarif bir iç dekorasyonla dikkat çeken odamız, size özel bir tatil deneyimi için tüm ayrıntılarıyla düşünülmüştür. Otelimizin sunduğu yüksek kaliteli hizmetler ve Suite odanın sunduğu ayrıcalıklar, tatilinizi unutulmaz kılacak.

Otel Gümüşlük'ün Tek Kişilik Odaları, rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi için tasarlanmıştır. Havuz manzarasına sahip olan bu odalarımızda, modern ve şık bir iç dekorasyonla, konforunuz için düşünülmüş tüm ayrıntıları bulabilirsiniz. Güne güzel bir başlangıç yapmak için odanızın balkonunda veya verandasında huzur içinde bir kahve keyfi yapabilirsiniz. Yenilenmiş odalarımızın sunduğu konforla tatilinizi unutulmaz kılın.

Otel Gümüşlük'ün Çift Kişilik Odaları, çiftler ve arkadaşlar için ideal bir konaklama deneyimi sunar. İster ayrı iki yatak, ister birleşik büyük bir yatak seçeneğiyle, bu odalarımız havuz manzarası ve yenilenmiş, modern bir iç mekanla sizi karşılar. Rahatınız ve memnuniyetiniz için özenle tasarlanmış odalarımızda, Bodrum'un eşsiz atmosferini soluyarak huzurlu bir tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Odalarımızın balkon veya verandasında dinlenirken, otelimizin sunduğu kaliteli hizmetlerle kendinizi özel hissedeceksiniz.

HİZMETLERİMİZ


İbaka Apartments Logo

Kiralık daire mi arıyorsunuz?

İbak Daireleri'nin konforlu ve modern dairelerini keşfetmek ve eşsiz bir konaklama deneyimi yaşamak için hemen web sitemizi ziyaret edin.

İbak Dairelerini Keşfedin

GALERİ